fbpx
Back to top

Дропшипинг

ДРОПШИПИНГ 

Ако искаш да започнеш работа от дома си или бизнес без висока или с ниска начална инвестиция, то дропшипинга е това, което търсиш.

Малко информация за дропшипинга

Той е лесен и удобен начин да продаваш, без да имаш собствен продукт или да обработваш пратки. Нуждаеш се само от сайт, време, пари за реклама и вече имаш готов магазин с артикули, които да продаваш.

Дропшипингът е метод да продаваш продукт, който не притежаваш. Когато получиш поръчка, даваш адреса за доставка на доставчика и той го изпраща от твое име. След като клиентът приеме пратката си, получаваш комисионна.

Печалбата е разликата между цената за крайния клиент и тази на дропшипъра, т.е. ти.

Процесът на дропшипинга

  • Намираш доставчик, който има продукти по твой вкус. Свързваш се с него и подписваш комисионен договор (не се налага да имаш фирма или каквото и да било). Доставчикът ти дава снимки, описания и всичко необходимо, за да продаваш, и то веднага.

  • Създаваш уеб сайт или Facebook страница. Качваш снимки и описание на продуктите.

  • Когато имаш продажба, изпращаш данните за поръчка на доставчика (продукт, количество, адрес за доставка и т.н.).

  • Доставчикът изпраща стоката до клиента от твое име. След като клиентът заплати, получаваш комисионна.

Предимства на дропшипинга

  • Имаш твой бизнес без голяма инвестиция –Имаш избор между голям брой  доставчици и хиляди продукти. Буквално можеш да създадеш онлайн магазин със стотици артикули за няколко минути, при това без да дадеш и 1 лев за стока. Не е необходимо да харчиш пари за склад, застока и т.н.

  • Добавяне на продукти към вече готов магазин – Ако вече имаш сайт, можеш да увеличиш асортимента си, като използваш дропшипинг.

  • Тестване на продукти – Можеш да тестваш или проучиш кои продукти се продават без да поемаш риск като ги купуваш.

  • Пестиш време – не е необходимо да ходиш до офиси на куриери, да опаковаш пратки и да връщаш пари при отказани поръчки.

  • Дропшипингът като допълнителен доход – Ако работиш на принципа на дропшипинга, са ти необходими само 1-2 часа на ден да пускаш реклами и да изпращаш поръчките към доставчика. Това можеш да правиш по всяко време на денонощието. Така че, ако имаш постоянна работа, дропшипинга може да ти носи един приличен допълнителен доход.

           НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ТВОЙ НАДЕЖДЕН И ЛОЯЛЕН ПАРТНЬОР! ДАВАМЕ ТИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОДАВАШ В ЕЛЕКТРОННИЯ СИ МАГАЗИН ИЛИ ПОСРЕДСТВОМ ДРУГИ ПОХВАТИ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ПРОДУКТИ

          АКО ПРОДАВАШ НА ТОЗИ ПРИНЦИП (DROPSHIPPING), ТИ ЩЕ ПОЛЗВАШ ПЪРВОНАЧАЛНА ОТСТЪПКА В РАЗМЕР НА 15% ОТ ЦЕНИТЕ, НА КОИТО ПРЕДАВАМЕ НИЕ. СЛЕД ДОСТИГАНЕ НА 300 ЛВ ОБОРОТ, ОТСТЪПКАТА ВИ ЩЕ СТАНЕ 20%.

        АКО ЖЕЛАЕШ, МОЖЕШ ДА ПРЕДЛАГАШ ПРОДУКТИТЕ НА ПО – ВИСОКИ ОТ НАШИТЕ ЦЕНИ, ТАКА ПЕЧАЛБАТА ТИ ЩЕ БЪДЕ ПО – ГОЛЯМА.

       КОГАТО ТВОЙ КЛИЕНТ ЗАКУПИ ПРОДУКТ ОТ ТВОЯТ МАГАЗИН, НИЕ ЩЕ МУ ГО ИЗПРАТИМ, КАТО НА ИЗПРАЩАЧ ЩЕ ПОСОЧИМ ТЕБ.

      Ако нашето предложение ти харесва можеш да разгледаш условията ни тук: https://www.lilymax.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d1%80%d0%be-%d0%b8-dropshipping/ и да се свържеш с нас на посочените e-mail и телефон 🙂

Paste your AdWords Remarketing code here