Back to top

Продажби на едро и Dropshipping

Продажби на едро

Минималната стойност на поръчката трябва да бъде 300.00 лв., след прилагането на всички отстъпки.

Ако желаете да пазарувате на едро, свържете се с нас за да уточним детайлите на бъдещото ни партньорство.

Може да ни пишете по всяко време на lilymax.bg@gmail.com

Може да ни се обадите всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа на телефон: 0898 445 009

 Продажби на Dropshipping

Ние може да бъдем Ваш надежден и лоялен партньор, като Ви даваме възможност да продавате в електронните си магазини или посредством други похвати за електронна търговия, предлаганите от нас продукти, без да е нужно да ги закупувате преди самата им продажба.

Ако продавате на този принцип (dropshipping), Вие ще ползвате първоначална отстъпка в размер на 15% от цените, на които предаваме ние, в нашия електронен магазин. След достигане на 300 лв оборот, отстъпката Ви ще стане 20%.

Ако желаете, можете да предлагате продуктите на по – високи от нашите цени.

Когато Ваш клиент закупи продукт от Вашият магазин, ние ще му го изпратим, като на изпращач ще посочим вас.

Така клиентът, на практика, ще получи продукта на посочения от него адрес от самите Вас, без реално Вие да се занимавате с каквото и да било по опаковането и изпращането.

Нашата цена за доставка в България е около 3.90 лв. (възможни са промени в тарифите на куриерите), като правим доставката посредством куриер в рамките на 72 часа от получаване на плащането.

За България може да предложите плащане с наложен платеж, като трябва да ни уведомите за цената на която сте продали, за да поискаме тези пари от клиента. Така когато му доставим стоката, ще вземем пълното плащане, а на Вас ще изплатим разликата.

Пример:

Купувате от нас гривна с 20 % отстъпка 16,90 – 20% = 13,52 лв. ( е цената за вас) + цена за доставка 3.90 лв. = 17.42 лв.

Продавате на краен клиент гривната за 21.00 лв. с наложен платеж, като вашата цена за доставка е 4.50 лв.

Ние доставяме на клиента гривната и взимаме от него 21.00 лв. за гривната и  4.50 лв. за доставката (както Вие сте оферирал на Вашия сайт) = 25.50 лв.

На събраната сума плащаме 1% на куриера за наложения платеж (тоест в случая това са 0,25лв.)

Удържаме си 17.42 лв. + 0.25 лв. (което ни е взел куриера за събиране на наложения платеж) и Ви изплащаме сумата от 25.50 лв – 17.67 лв. = 7.83 лв.

Нашата цена за доставка за всяка една Европейска страна е 10.00 лв. със срок на доставка 15 дни от получаване на плащането., което ви дава възможност да продавате нашите продукти и в други стани не само в България.

За да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с нас на 0898 445 009 или ни пишете на e-mail: lilymax.bg@gmail.com за да уточним условията на работа.

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here