Back to top

Продажби на едро и Dropshipping

[av_textblock size=“ font_color=“ color=“]

Продажби на едро

Минималната стойност на поръчката, трябва да бъде 300.00 лв., след прилагането на всички отстъпки.

Ако желаете да пазарувате от нас на едро, свържете се с нас за да уточним детайлите на нашето бъдещо партньорство.

Може да ни пишете по всяко време на lilymax.bg@gmail.com

Може да ни се обадите всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 , както и в Събота от 10.00 до 16.00 на телефон: 0882420318

 Продажби на Dropshipping

Ние може да бъдем ваш надежден и лоялен партньор, като ви даваме възможност да продавате в електронните си магазини или посредством други похвати за електронна търговия, предлаганите от нас продукти, без да е нужно да ги закупувате от нас преди самата им продажба.

Ако продавате на този принцип (dropshipping), ви ще ползвате отстъпка в размер на 15%  от цените, на които предаваме ние, в нашия електронен магазин.

Ще може да продавате, ако желаете и на по-високи, ние не ви задължаваме да продават на нашите, а когато ваш клиент закупи продукт от вас, вие ще го закупите от нас със съответната отстъпка. Но ние няма да го изпратим на вас, а направо на вашия клиент, като на изпращач, ще посочим вас.

Така клиентът на практика, ще получи продукта на посочения от него адрес от самите вас, без реално вие да се занимавате с каквото и да било по опаковането и изпращането.

Нашата цена за доставка в България е 3.90 лв., като правим доставката посредством куриер в рамките на 72 часа от получаване на плащането.

За България може да предложите плащане с наложен платеж, като трябва да ни уведомите за цената на която сте продали, за да поискаме тези пари от клиента. Така когато му доставим стоката, ще вземем пълното плащане, а на вас ще изплатим разликата.

Пример:

Купувате от нас гривна с 20 % отстъпка 16,90 – 20% = 13,52 лв. ( е цената за вас) + цена за доставка 3.90 лв. = 17.42 лв.

Продавате на краен клиент гривната за 21.00 лв. с наложен платеж, като вашата цена за доставка е 4.50 лв.

Ние доставяме на клиента гривната и взимаме от него  21.00 лв. за гривната и  4.50 лв. за доставката (както вие сте оферирал на вашия сайт) = 25.50 лв.

На събраната сума плащаме 1% на куриера за наложения платеж (тоест в случая това са 0,25лв.)

Одържаме си 17.42 лв. + 0.25 лв. (което ни е взел куриера за събиране на наложения платеж) и ви изплащаме сумата от 25.50 лв – 17.67 лв. = 7.83 лв.

Нашата цена за доставка за всяка една Европейска страна е 8.00 лв. със срок на доставка 15 дни от получаване на плащането., което ви дава възможност да продавате нашите продукти и в други стани не само в България.

За да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с нас на 0882420318 или ни пишете на e-mail: lilymax.bg@gmail.com за да уточним условията на работа.

[/av_textblock] [av_contact email=’lilymax.bg@gmail.com’ title=’Изпратете ни запитване за продажби на едро или dropshipping’ button=’Изпрати’ on_send=“ sent=’Съобщението беше изпратено!’ link=’manually,http://’ subject=“ autorespond=“ captcha=“ color=“] [av_contact_field label=’Име’ type=’text’ options=“ check=’is_empty’ width=“][/av_contact_field] [av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=“ width=“][/av_contact_field] [av_contact_field label=’Относно ‘ type=’text’ options=“ check=’is_empty’ width=“][/av_contact_field] [av_contact_field label=’Съобщение’ type=’textarea’ options=“ check=’is_empty’ width=“][/av_contact_field] [/av_contact]
Paste your AdWords Remarketing code here