fbpx
Back to top

Собствен дизайн

Вие може да направите колие, гривна или комплект от естествени камъни по собствен дизайн, като следвате стъпките по-долу:

1.) Изберете си естествени камъни от раздел „мъниста/естествени камъни“ може да изберете и други мъниста от разделите Murano Ceramic,  Murano Glass и останалите раздели на категория Мъниста

* Естествените камъни са с диаметър на отвора 1.00 mm и могат да се нанизват на корда или въже с диаметър до 1.00 mm.

* Всички посочени цени са за един брой.

Безплатно: Тъй като ще Ви е необходима специална еластична бижутерска корда, ние ще Ви подарим 2 или повече метра корда към Вашата поръчка, което трябва да бъде повече от достатъчно за да направите колие и гривна, както и да ви остане резервна. Според поръчката, ще Ви подарим 3 пъти повече корда от нужната за да направите Вашите бижута и да имате възможност да ги преправите, ако не Ви харесат от първия опит.

2.) Изберете си талисман за Вашите бижута от раздел „Талисмани“

3.) Преминете към плащане и ни пишете в полето за бележка, ако имате някакви притеснения или специални изисквания.

Вие може да направите сами Вашата гривна тип LilyMaX UTOPIA, като следвате стъпките по-долу:

1.) Първо си изберете тип гривна кожена или тип Snake от раздел „Гривни“  Много е важно да изберете правилния размер гривна (като дължина) за да Ви стои отлично и удобно.

* Има голямо значение колко елемента ще слагате на гривната и дали въобще, ще слагате елементи и талисмани. Ако няма да слагате елементи или ще слагате само няколко (3 -5 ) и вашият размер е 18 см. Тогава си купете гривна с размер 18 см. Но ако носите гривна 18 см, и смятате на нея да сложите повече от 5 елемента, да кажем 8 – 12 бр., то тогава Ви съветваме да си купите гривна с един размер по-голяма ( ако носите 18 см, си купете 19.00 см.), защото повечето елементи отнемат от свободното пространство и вероятно Вашия размер на гривна без елементи.

2.) Изберете си мъниста и талисмани. За този тип гривни, трябва да си купувате само мъниста и талисмани, които са с диаметър на отвора 3.5 мм или повече милиметра.

*Не забравяйте, че натуралните камъни не могат да се нанизват на тези гривни!

* Всички посочени цени са за един брой.

За тези гривни може да използвате почти всички други мъниста и талисмани, с изключение на натуралните камъни.

3.) Преминете към плащане и ни пишете в полето за бележка, ако имате някакви притеснения или специални изисквания.

Paste your AdWords Remarketing code here